Zoeken


Wapvertentie

Textgrootte
Klein Middel Groot
Nieuwe mobiel kopen? Klik verder

Wat is wap?

WAP staat voor: Wireless Application Protocol. Wat letterlijk vertaald betekent: Draadloze applicatie protocol. Kortom, het is een simpele vorm van internet op je mobieltje. Wapdirect is ook aan deze vorm van internet begonnen, wij hebben ook een wapsite. Deze is op hetzelfde adres te bekijken: www.wapdirect.nl, maar dan via de mobiele telefoon

Om het nog wat beter uit te leggen:

Op uw computer bekijkt u momenteel onze website: Wapdirect.nl. Maar sommige websites zijn ook te bereiken via de mobiele telefoon (dit is bij Wapdirect het geval). Deze zijn zo erg versimpeld, dat u makkelijk alles kan zien op uw beeldscherm. Wapdirect bestaat dus uit zowel een website als een wapsite. Kort samengevat: Wanneer u op uw computer internet, bekijkt u websites. En wanneer u op uw mobiele telefoon internet, bekijkt u wapsites.

Wie gebruikt wap?

Omdat weinig mensen met een mobieltje wap gebruiken of weten wap wap is, hebben wij Wapdirect opgericht, een start-portaal op het wap, die vele handige wapsites netjes bundelt in één wapsite. Dit omdat wap een mooi hulpmiddel is voor buitenshuis. Bijvoorbeeld om het weer, fileinformatie of dergelijke te checken.

Hoe gaat het met de ontwikkeling van wap?

Er zijn inmiddels enkele versies van wap, waarvan de meest recente wap 2.0 is. Deze versie van wap lijkt steeds meer op een gewone website, maar dan in het klein, zodat deze goed weergegeven wordt op het beeldschermpje. In de voorganger van wap 2.0, wap 1.1 is de wapsite meer op tekst gebaseerd,dan op tabellen, afbeeldingen, kleuren, etc.
Feedback geven is niet meer mogelijk