Zoeken


Wapvertentie

Textgrootte
Klein Middel Groot
Nieuwe mobiel kopen? Klik verder

Veelgestelde vragen


Op deze pagina bevinden zich de veelgestelde vragen:

Ik heb geen wap op mijn mobiel, maar wel GPRS, EDGE, UMTS of HSDPA. Kan ik hiermee gebruik maken van wap / mobiel internet?

Ja, hier kunt u mee wappen, de bovenstaande technieken werken ook via wap, maar dan sneller. Ook voor deze technieken kunt u internet instellingen verkrijgen. Deze staan vermeldt op de site van de telecomprovider. Links naar de pagina van de aanbieders vindt u op de pagina wap instellingen.

Wat kan ik met mobiel internet?

Met mobiel internet kunt u internetten op sites die dusdanig uitgekleed zijn dat ze op de mobiele telefoon te bekijken zijn. Zo kunt u een reis plannen, het laatste nieuws lezen, dingen opzoeken, chatten op msn en nog veel meer.

Waar vind ik adressen van wapsites?

Deze hebben wij voor u opgezocht. Het enige wat u moet doen is de site wapdirect.nl of wapdirect.nl/wap in uw favorieten zetten of instellen als startpagina in uw mobiele telefoon, dan krijgt u al deze links te zien op een rijtje. Als u niet weet hoe u dit moet doen, moet u kijken in de handleiding van uw mobiele telefoon.

U kunt ook nog het artikel van Mobielinternet.info lezen. Hierin staan waardevolle mobiele internetsites vermeld.

Mijn provider biedt alleen mobiel internet aan. Is dit hetzelfde als wap?

Ja, dit is hetzelfde. Wap is namelijk de techniek die a­chter mobiel internet zit. Tegenwoordig wordt vaak gebruikt gemaakt van GPRS, EDGE, UMTS en HSDPAFeedback geven is niet meer mogelijk