Zoeken


Wapvertentie

Textgrootte
Klein Middel Groot
Nieuwe mobiel kopen? Klik verder

Welkom op Wapdirect.nl,

Wat is Wapdirect?

Wapdirect is een wapsite. Wap is een techniek waarmee u websites kan weergeven op uw mobiele telefoon. Wij zijn een soort startpagina, die alle wapsites op het internet bundelen in één wapsite. Om alles goed te begrijpen moet u weten wat wat wap is.

Op uw computer bekijkt u momenteel onze website: Wapdirect.nl. Maar sommige websites zijn ook te bereiken via de mobiele telefoon (dit is bij Wapdirect het geval). Deze zijn zo erg versimpeld, dat u makkelijk alles kan zien op uw beeldscherm. Wapdirect bestaat dus uit zowel een website als een wapsite. Kort samengevat: Wanneer u op uw computer internet, bekijkt u websites. En wanneer u op uw mobiele telefoon internet, bekijkt u wapsites.De telecom-providers noemen wap vaak: mobiel internet. Dit is gewoon hetzelfde. Wap is namelijk de techniek die achter mobiel internet zit.

<

De populariteit van wap

Kwam de term wap u bekend voor? Waarschijnlijk niet. Dat is de reden waarom wij deze web- en wapsite hebben gemaakt. Niemand kent wap, terwijl het toch ontzettend handig is. Even snel fileinformatie checken, het weer bekijken, het nieuws lezen of een reis plannen. Wap maakt dit allemaal mogelijk.

De laatste tijd adverteren telecom-providers steeds vaker met mobiel internet. Hierdoor wordt wap langzamerhand toch wat populairder


Waarom gebruiken weinig mensen wap?

Er zijn onderzoeken die laten zien dat de consumenten klaar zijn voor wap, maar de aanbieders (wapsites) nog niet. Vaak zitten er onduidelijkheden in de navigatie. Ook is het vervelend dat de websites moeilijk te vinden zijn. Dat is waarom wij een wapsite begonnen zijn die hier verandering gaat brengen. Wapdirect.nl! Een startpagina die alle wapsites bundelt in 1 site, te bekijken via uw mobiele telefoon. Hierdoor zijn de sites makkelijk toegankelijk. Ook hoeft u de namen van die sites niet te onthouden. Het enige wat u moet doen is uw mobiele telefoon klaar maken om te wappen naar www.wapdirect.nl. Hiervoor kunt u kijken in uw handleiding van uw mobiele telefoon.

Hoe stel ik wap op mijn mobiel in?

De meeste mobiele telefoons hebben een wapfunctie. Een lijst is te vinden onder het kopje: kan mijn mobiel wappen? Niet altijd is de mobiel ingesteld om te wappen. Meestal niet, zelfs. Wanneer u ervan uitgaat dat u niet kan wappen (wanneer twijfel er niet vanuit gaan), kunt u de gegevens opvragen bij de telefoonprovider. Informatie hierover vindt u op de pagina: Wap instellingen.

Wapdirect.nl is op uw mobiele apparaat te bereiken via http://www.wapdirect.nl (wanneer foutmelding http://www.wapdirect.nl/wap)

Onder mobiel apparaat verstaan wij een mobiele telefoon, PDA, PSP, Ipod Touch etc.


De pda en de psp werken echter niet via wap, maar via wifi. Echter kunt u met deze techniek ook wapdirect ontvangen.

­

Feedback geven is niet meer mogelijk